Среща на трейдърите от Пловдив и региона

pre_alexandrina_20120808_pnkpvy2af3

pre_alexandrina_20120808_pnkpvy2af3На 17 Април (Неделя) от 14:00ч. в Икономическа библиотека Пловдив (ул. 11-ти Август 1) ще се проведе среща на настоящи и бъдещи трейдъри от Пловдив и региона. Срещата се организира от Асоциацията на Трейдърите в България.

Поканата е отворена към всички проявяващи интерес към трейдърството. Посещението на откритата среща не е обвързано с изискване за членство в Асоциацията и не е необходимо наличието на опит в в тази област.

Един от основните приоритети на Асоциацията е директният контакт с трейдърската общност в страната. За тази цел се организират отворени срещи-разговори, на които родните трейдъри могат да споделят какво ги вълнува, кои са основните проблеми, които ги спъват по пътя към успеха, както и какви знания търсят. По време на тези срещи всеки може да постави своите въпроси към АТБ и да разбере повече подробности за предстоящите мероприятия на Асоциацията.

На събитието в Пловдив ще присъства екип на Асоциацията на Трейдърите в България, в това число и нейният председател Васил Банов – трейдър на валута, стоки и акции от 2002 г. Банов е автор на над 300 статии в печатни и онлайн медии. Съавтор на книгата „100% Форекс. Учим и Печелим Заедно“, преведена на шест езика. От 2009 г. Васил Банов е лицензиран инвестиционен консултант.

Share this

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>